Warm En Comfortabel: Infrarood Vloerverwarming Voor Je Badkamer

Posted on

Als het gaat om het creëren van een functionele en comfortabele badkamer, zijn er talloze aspecten waar je rekening mee moet houden. Warmte is daarbij vaak een van de belangrijkste factoren, en het plaatsen van een infrarood vloerverwarmingssysteem kan een uitstekende optie zijn. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in deze vorm van vloerverwarming is Warm En Comfortabel, die een scala aan opties biedt die perfect zijn voor badkamers. Hieronder gaan we dieper in op wat infrarood vloerverwarming precies is en waarom Warm En Comfortabel een geweldige keuze is.

Wat is infrarood vloerverwarming en hoe werkt het?

Warm En Comfortabel: Infrarood Vloerverwarming Voor Je Badkamer

Infrarood vloerverwarming is een vorm van verwarmen waarbij de warmte wordt gelijkmatig verdeeld door middel van straling vanuit de vloer. Dit is een zeer efficiënte methode van verwarmen, omdat de warmte direct wordt overgebracht op de personen en objecten in de ruimte en niet verloren gaat door opstijgende warme lucht. De warmte wordt opgewekt door middel van elektrische stroom die door de infraroodfilm in de vloer loopt. Hierdoor ervaar je een zeer comfortabel en gelijkmatig warmtegevoel in de gehele badkamer.

Waarom zou je infrarood vloerverwarming in je badkamer installeren?

Warm En Comfortabel: Infrarood Vloerverwarming Voor Je Badkamer

Er zijn talloze redenen om te kiezen voor infrarood vloerverwarming in je badkamer. Hieronder hebben we enkele van de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

 • Je hebt altijd warme voeten in de badkamer, wat vooral in de winter zeer prettig is.
 • Je geniet van een uniforme en natuurlijke warmteverspreiding in de badkamer.
 • Er is geen lucht- of stofverplaatsing, wat ideaal is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.
 • Het is een zeer efficiënte manier van verwarmen, wat resulteert in lagere energierekeningen.
 • Je hebt geen aansluiting nodig op een centrale verwarming, waardoor je meer vrijheid hebt in het indelen van je badkamer.

Welke opties biedt Warm En Comfortabel?

Warm En Comfortabel: Infrarood Vloerverwarming Voor Je Badkamer

Warm En Comfortabel biedt verschillende opties voor infrarood vloerverwarming in je badkamer, waaronder:

 • Onder-vloer verwarmingsmatten voor betegelde vloeren
 • Infrarood panelen voor aan de wand op te hangen
 • Spiegelverwarmingselementen
 • Infrarood plafondpanelen
Lees ook:  Warm Baden Zonder Hoge Energierekening: Infrarood Paneel Voor Badkamer

Hoe wordt het systeem geïnstalleerd?

Warm En Comfortabel: Infrarood Vloerverwarming Voor Je Badkamer

De installatie van infrarood vloerverwarming door Warm En Comfortabel is heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een geaard stopcontact en de materialen om de vloerverwarming in te bouwen. Het systeem wordt snel en veilig geïnstalleerd door de vakmensen van Warm En Comfortabel, die garant staan voor kwaliteit en perfectie.

Zijn er veiligheidsrisico’s verbonden aan infrarood vloerverwarming?

Warm En Comfortabel: Infrarood Vloerverwarming Voor Je Badkamer

Nee, infrarood vloerverwarming is zeer veilig en betrouwbaar. De infraroodfilm genereert een constante warmte, zonder pieken of schommelingen, waardoor er geen risico op brandgevaar ontstaat. Tevens is het gebruik van infrarood vloerverwarming geschikt voor mensen met een pacemaker.

Zijn er ook nadelen?

Warm En Comfortabel: Infrarood Vloerverwarming Voor Je Badkamer

Het grootste nadeel van infrarood vloerverwarming is dat het systeem initieel duurder is dan bijvoorbeeld een traditioneel CV-systeem. Toch is een infrarood vloerverwarmingssysteem meteen al goedkoper bij kleinere projecten en in combinatie met zonnepanelen en als verwarming van de droombadkamer is het een zeer goede investering om onnodige stijgende energierekeningen te voorkomen. Qua comfort zal het niet vergeleken worden met een koude opstart van de CV installatie in de ochtend tijdens de winter.

Kan ik mijn badkamer op afstand bedienen?

Warm En Comfortabel: Infrarood Vloerverwarming Voor Je Badkamer

Ja, het is mogelijk om het infrarood vloerverwarmingssysteem via een app op je telefoon te bedienen. Zo kun je de temperatuur regelen vanaf elke locatie ter wereld met internettoegang. Ideaal voor als je de verwarming alvast aan wilt zetten terwijl je nog onderweg bent naar huis.

Waarom kiezen voor Warm En Comfortabel?

Warm En Comfortabel: Infrarood Vloerverwarming Voor Je Badkamer

Warm En Comfortabel is dé specialist als het gaat om infrarood vloerverwarming. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring en kennis in huis om je optimaal te adviseren en informeren over de mogelijkheden. Daarnaast biedt Warm En Comfortabel alleen kwaliteitsproducten die garanderen dat je jarenlang plezier zult hebben van je infrarood vloerverwarmingssysteem.

Hoeveel kost infrarood vloerverwarming voor een badkamer?

Warm En Comfortabel: Infrarood Vloerverwarming Voor Je Badkamer

De kosten van een infrarood vloerverwarmingssysteem in je badkamer zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de badkamer, het gekozen systeem en de arbeidskosten voor de installatie. Overweeg je om infrarood vloerverwarming te laten installeren door Warm En Comfortabel, dan kun je een geheel vrijblijvende offerte aanvragen om te zien wat de kosten zouden zijn in jouw situatie.

Zijn er subsidiemogelijkheden voor infrarood vloerverwarming?

Warm En Comfortabel: Infrarood Vloerverwarming Voor Je Badkamer

Ja, er zijn verschillende subsidies en financiële regelingen beschikbaar die het installeren van infrarood vloerverwarming aantrekkelijker maken. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE), die je een deel van de kosten terugbetaald. Daarnaast kun je ook leningen afsluiten met gunstige voorwaarden. Hiermee wordt het investeren in infrarood vloerverwarming nog aantrekkelijker!

Lees ook:  Prachtige Portugese Vloertegels Voor De Badkamer

Conclusie

Warm En Comfortabel: Infrarood Vloerverwarming Voor Je Badkamer

Overweeg je om infrarood vloerverwarming te laten installeren in je badkamer, dan is Warm En Comfortabel een uitstekende keuze. Het bedrijf biedt kwaliteitsproducten en jarenlange ervaring, waardoor je verzekerd bent van een system dat jarenlang meegaat. Bovendien biedt infrarood vloerverwarming tal van voordelen, van comfort en efficiëntie tot aan een uniforme en natuurlijke verspr
eiding van warmte. Neem contact op met Warm En Comfortabel voor een vrijblijvende offerte en ervaar de voordelen van infrarood vloerverwarming in jouw badkamer!

5 Frequently Asked Questions

 • Hoeveel energiebesparing levert infrarood vloerverwarming op?
 • Infrarood vloerverwarming is een zeer efficiënte manier van verwarmen en bespaart tot wel 50% op de energierekening in vergelijking met een traditionele verwarming.

 • Kan infrarood vloerverwarming ook onder andere vloertypen geïnstalleerd worden?
 • Ja, infrarood vloerverwarming kan ook geïnstalleerd worden onder parket, linoleum, laminaat of tapijt. Het is echter belangrijk om wel goed advies te vragen aan de specialisten van Warm En Comfortabel zodat het systeem optimaal kan functioneren.

 • Kan infrarood vloerverwarming gecombineerd worden met andere vormen van verwarming?
 • Ja, infrarood vloerverwarming kan in principe gecombineerd worden met elke vorm van verwarming. Het is dan wel belangrijk om goed te kijken naar de mogelijkheden en bijpassende regelingen.

 • Zijn er nog meer voordelen van infrarood vloerverwarming?
 • Naast de hierboven genoemde voordelen heeft infrarood vloerverwarming nog meer voordelen, waaronder een verhoging van de luchtkwaliteit in de badkamer, doordat er geen lucht- en stofverplaatsing is.

 • Kan infrarood vloerverwarming ook bij het renoveren van een badkamer geïnstalleerd worden?
 • Ja, het is mogelijk om infrarood vloerverwarming bij het renoveren van een badkamer te installeren. Hierbij is het wel belangrijk om tijdig te informeren bij Warm En Comfortabel over de mogelijkheden en eventuele aanpassingen aan het bestaande vloersysteem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *