Transformeer Je Badkamer Met Lewis Platen

Posted on

De badkamer is een plek waar je je dag begint en eindigt. Het is belangrijk dat deze ruimte praktisch en aangenaam is. Door de jaren heen kan de badkamer echter saai en verouderd worden. Maar wat als we je vertellen dat er een manier is om je badkamer in een handomdraai te transformeren? Maak kennis met Lewis Platen!

Wat zijn Lewis Platen?

Transformeer Je Badkamer Met Lewis Platen

Lewis Platen zijn platen van gemodificeerd acrylpolymeer. Dit materiaal is waterbestendig, duurzaam en eenvoudig te installeren. Het kan gebruikt worden op bestaande tegels, wanden en vloeren. Met Lewis Platen creëer je een nieuwe uitstraling van je badkamer, zonder ingrijpende verbouwingen.

Hoe werkt het?

Transformeer Je Badkamer Met Lewis Platen

Voor het installeren van Lewis Platen is het van belang dat het oppervlak schoon en droog is. Vervolgens worden de platen met montagelijm tegen de wanden of vloer bevestigd. Er is geen hak- en breekwerk nodig, waardoor de installatie snel en eenvoudig verloopt. Dit betekent dat de badkamer niet wekenlang onbruikbaar zal zijn.

Welke voordelen bieden Lewis Platen?

Transformeer Je Badkamer Met Lewis Platen

Lewis Platen bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele badkamer renovaties. Zo zijn de platen water- en vuilafstotend en zijn ze makkelijk schoon te houden. Daarnaast is de installatie binnen één dag gedaan. Hierdoor hoef je niet te verhuizen of de badkamer voor langere tijd onbruikbaar te maken, wat bij grotere renovaties wel het geval is.

Lees ook:  Wat Zijn De Echt Prijzen Voor Badkamer Slopen?

Welke designs zijn er beschikbaar?

Transformeer Je Badkamer Met Lewis Platen

Lewis Platen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. Of je nu houdt van marmer, betonlook of een tijdloze witte badkamer, er is altijd een design die past bij jouw wensen. De designs zijn bovendien niet van echt te onderscheiden.

Hoe onderhoud ik Lewis Platen?

Transformeer Je Badkamer Met Lewis Platen

Om Lewis Platen mooi te houden, is het aan te raden ze regelmatig schoon te maken met een zachte doek en een reinigingsmiddel dat geschikt is voor acrylpolymeer. Gebruik geen schuurmiddelen of agressieve schoonmaakmiddelen, deze kunnen het oppervlak beschadigen.

Zijn Lewis Platen geschikt voor vochtige ruimtes?

Transformeer Je Badkamer Met Lewis Platen

Ja, Lewis Platen zijn ideaal voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Het materiaal is waterafstotend en schimmelwerend. Hierdoor kunnen de platen jaren mee zonder aan kwaliteit te verliezen.

Zijn Lewis Platen geschikt voor doe-het-zelvers?

Transformeer Je Badkamer Met Lewis Platen

Lewis Platen zijn relatief eenvoudig te installeren. Als je gewend bent om dingen zelf te doen, zou je dit zelf kunnen doen. Echter, een professionele installatie is aan te raden om er zeker van te zijn dat de platen op de juiste manier worden geïnstalleerd en een blijvend resultaat bieden.

Kan ik Lewis Platen gebruiken in de keuken?

Transformeer Je Badkamer Met Lewis Platen

Ja, Lewis Platen kunnen ook gebruikt worden in de keuken. Het materiaal is, net als in de badkamer, water- en vuilafstotend. Hierdoor is het eenvoudig schoon te houden en is het bestand tegen vlekken en krassen.

Zijn Lewis Platen duurzaam?

Transformeer Je Badkamer Met Lewis Platen

Ja, Lewis Platen zijn duurzaam en gaan jaren mee. Het materiaal is recyclebaar en voldoet aan strenge milieueisen. Daarnaast is het energiezuinig, omdat er geen hak- en breekwerk nodig is om het product te installeren.

Lees ook:  Waarom Ruikt Mijn Badkamer Zo Slecht?

Conclusie

Transformeer Je Badkamer Met Lewis Platen

Door middel van Lewis Platen kun je in een handomdraai jouw badkamer transformeren. Het materiaal is water- en vuilafstotend en gaat jaren mee. Niet alleen in de badkamer, maar ook in de keuken is het een ideaal product. Het installeren van Lewis Platen is snel en eenvoudig, zonder hak- en breekwerk. Zo is de badkamer binnen een dag weer als nieuw.

FAQ

 1. Hoe installeer ik Lewis Platen?
  • De platen moeten worden geïnstalleerd op een schoon en droog oppervlak met montagelijm.
 2. Zijn Lewis Platen waterbestendig?
  • Ja, Lewis Platen zijn waterbestendig. Het materiaal is speciaal ontworpen voor vochtige ruimtes.
 3. Zijn Lewis Platen geschikt voor doe-het-zelvers?
  • Ja, de platen zijn relatief eenvoudig te installeren, maar een professionele installatie wordt aanbevolen voor het beste resultaat.
 4. Zijn Lewis Platen duurzaam?
  • Ja, het materiaal is duurzaam en voldoet aan strenge milieueisen.
 5. Welke designs zijn er beschikbaar?
  • Er zijn verschillende designs beschikbaar, van marmer tot betonlook en tijdloos wit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *