Magische Marokkaanse Zelliges Tegels Voor Badkamer

Posted on

Magische Marokkaanse Zelliges Tegels Voor Badkamer zijn een perfecte keuze voor een stijlvolle badkamer renovatie. Deze tegels voegen een vleugje Marokkaanse oosterse charme toe aan elke ruimte en brengen warmte en kleur in uw badkamer.

Wat zijn Marokkaanse Zelliges Tegels?

Magische Marokkaanse Zelliges Tegels Voor Badkamer

Marokkaanse Zelliges Tegels zijn met de hand gemaakte keramische tegels die hun oorsprong vinden in de Arabische islamic architectuur. Elk van deze tegels zijn uniek en worden geleverd in verschillende kleurschakeringen en patronen. Deze tegels zijn te gebruiken voor vloer en wandbedekking. Het woord “Zellige” betekent “kleine gepolijste steen” en het is deze textuur en afwerking die de tegels een unieke uitstraling geven.

Hoe worden Marokkaanse Zelliges Tegels gemaakt?

Magische Marokkaanse Zelliges Tegels Voor Badkamer

Marokkaanse Zelliges Tegels zijn met de hand gemaakt en elke tegel is een unieke creatie. Ze worden gemaakt van klei en vervolgens gevormd tot kleine vierkante of rechthoekige tegels. Elk stukje is bedekt met een laagje glazuur en vervolgens gebakken in een speciale oven. Na het bakken, worden de tegels in kleine stukjes gebroken en opnieuw gerangschikt om prachtige geometrische patronen te maken.

Zijn Marokkaanse Zelliges Tegels waterbestendig?

Magische Marokkaanse Zelliges Tegels Voor Badkamer

Ja, deze tegels zijn bestand tegen vocht en water. Ze zijn ideaal voor gebruik in de badkamer, keuken en andere ruimtes waar vocht aanwezig is. De tegels worden behandeld met een speciale coating waardoor ze bestand zijn tegen water en vocht. Bovendien zorgen de tegels voor een natuurlijke ventilatie waardoor er geen schimmels kunnen ontstaan.

Hoe kan ik Marokkaanse Zelliges Tegels in mijn badkamer gebruiken?

Magische Marokkaanse Zelliges Tegels Voor Badkamer

Marokkaanse Zelliges Tegels zien er prachtig uit op muren, vloeren en douchebakken, ze zijn ook ideaal voor het bekleden van douchecabines en badkuipen. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren, patronen en afwerkingen. Het combineren van verschillende kleuren of het gebruik van één kleur voor de hele badkamer, kan een dramatisch effect hebben. Overigens is het ook mogelijk om de tegels als accent toe te passen.

Lees ook:  Hanglamp Voor Badkamer Met IP44: Stijlvol én Functioneel

Zijn Marokkaanse Zelliges Tegels duurzaam?

Magische Marokkaanse Zelliges Tegels Voor Badkamer

Ja, Marokkaanse Zelliges Tegels zijn zeer duurzaam en gaan lang mee. Omdat ze met de hand worden gemaakt en geglazuurd, zijn ze bestand tegen krassen en slijtage. Bovendien zijn ze bestand tegen vlekken en kunnen ze gemakkelijk worden gereinigd met een mild reinigingsmiddel. Deze tegels behouden hun originele kleur en textuur jarenlang zonder te vervagen of te veranderen.

Hoeveel kosten Marokkaanse Zelliges Tegels?

Magische Marokkaanse Zelliges Tegels Voor Badkamer

De kosten van Marokkaanse Zelliges Tegels variëren afhankelijk van de grootte, kleur en afwerking van de tegels. Over het algemeen zijn de tegels geprijsd vanaf € 85 per vierkante meter. Ook de plaatsing kost gemiddeld €185 per vierkante meter en daarbovenop komt nog het benodigde materiaal zoals lijm etc.

Zijn Marokkaanse Zelliges Tegels gemakkelijk te plaatsen?

Magische Marokkaanse Zelliges Tegels Voor Badkamer

Het plaatsen van Marokkaanse Zelliges Tegels kan een gecompliceerd proces zijn. De tegels worden vaak met de hand geplaatst en kunnen in verschillende patronen worden gerangschikt. Het is belangrijk om de tegels correct te plaatsen en het is vaak een tijdrovend proces. Daarom is het aan te bevelen om een ervaren installateur te gebruiken voor het plaatsen van deze tegels.

Kan ik Marokkaanse Zelliges Tegels combineren met andere tegels?

Magische Marokkaanse Zelliges Tegels Voor Badkamer

Ja, Marokkaanse Zelliges Tegels kunnen worden gecombineerd met andere tegels om een unieke en persoonlijke uitstraling te creëren. Het toevoegen van een mozaïek van Zelliges Tegels kan een mooie overgang tussen beide soorten tegels maken. Het is ook mogelijk om de tegels te combineren met stenen en andere afwerkingen om een ​​aantrekkelijke afwisseling te krijgen.

Zijn Marokkaanse Zelliges Tegels gemakkelijk te onderhouden?

Magische Marokkaanse Zelliges Tegels Voor Badkamer

Ja, deze tegels zijn gemakkelijk te onderhouden en kunnen in goede staat worden gehouden met regelmatig schoonmaken. Gebruik een mild reinigingsmiddel en warm water om de tegels schoon te maken en veeg ze vervolgens droog met een zachte doek. Als de tegels vlekken zijn, gebruik dan een reiniger die speciaal is gemaakt voor keramische tegels en volg de instructies op de fles. Het is belangrijk om geen schurende reinigingsmiddelen of harde borstels te gebruiken, omdat deze de tegels kunnen beschadigen.

Lees ook:  Een Veilige Nieuwe Stopcontact In Jouw Badkamer

Kan ik Marokkaanse Zelliges Tegels bestellen via internet?

Magische Marokkaanse Zelliges Tegels Voor Badkamer

Ja, er zijn veel online retailers die Marokkaanse Zelliges Tegels verkopen. Bij het bestellen van deze tegels, moet u er zeker van zijn dat u de juiste hoeveelheid tegels bestelt en dat u een betrouwbare verkoper kiest. Het is aan te bevelen om een monster te bestellen voordat u de tegels koopt, zodat u het uiterlijk en de kwaliteit van de tegels kunt zien voordat u ze koopt.

FAQ

  • Wie kan Marokkaanse Zelliges Tegels installeren?
  • Het plaatsen van Marokkaanse Zelliges Tegels is een gespecialiseerde klus en moet worden gedaan door een professionele installateur.

  • Moet ik de tegels afzonderlijk installeren?
  • Ja, elke tegel moet afzonderlijk worden geïnstalleerd om de unieke patronen van de tegels te behouden.

  • Kunnen Marokkaanse Zelliges Tegels buiten gebruikt worden?
  • Nee, deze tegels zijn niet geschikt voor buitengebruik omdat ze gevoelig zijn voor vorst en andere weersomstandigheden die buiten optreden.

  • Zijn Marokkaanse Zelliges Tegels milieuvriendelijk?
  • Ja, Marokkaanse Zelliges Tegels zijn volledig natuurlijk en worden gemaakt van duurzame materialen.

  • Hoe lang gaan Marokkaanse Zelliges Tegels mee?
  • Deze tegels gaan lang mee en behouden hun originele uitstraling en textuur jarenlang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *