Badkamer Luxe: Zwarte Gouden Inspiratie

Posted on

Badkamer luxe is inmiddels een nieuwe trend aan het worden in Nederland. Steeds meer mensen gaan naar de zwarte en gouden kleuren in hun badkamers. Dit is een trend die we ook zien in andere Europese landen. De badkamers moeten tegenwoordig niet alleen functionele ruimtes zijn, maar moeten ook comfortabel, stijlvol en luxe zijn. De combinatie van zwart en goud geeft de badkamer die luxe en elegante uitstraling. In deze blogpost zal ik alles dat u moet weten over Badkamer Luxe, Zwarte Gouden Inspiratie uitleggen.

Zwarte gouden inspiratie

Badkamer Luxe: Zwarte Gouden Inspiratie

De combinatie van zwart en goud wordt nu veel gevonden in badkamers. De zwart-gouden trend is weliswaar tijdelijk, maar dit geleidelijk uitgegroeid tot nog genoemd trendy oplossing binnen de badkamerwereld. Deze kleuren in de badkamer creëren een sfeervolle ruimte waar je je helemaal kunt ontspannen. Wanden en plafonds kunnen in het zwart worden geschilderd of betegeld, terwijl het sanitair in het goud kan worden geaccentueerd. Accessoires in goud, zoals kranen, handdoekhouders en lampen geven de badkamer een extra luxe uitstraling.

Mat of glanzend gouden accenten

Badkamer Luxe: Zwarte Gouden Inspiratie

Mat of glanzend gouden accenten zijn allebei prachtig en kunnen samen worden gebruikt met het zwarte decor. Mat goud is meer ingetogen, terwijl glimmend goud de aandacht trekt. Het is mogelijk om met beide te spelen in verschillende gradaties om zo een mooi uitgebalanceerde badkamerinrichting te verkrijgen.

Zwart wordt nooit saai

Badkamer Luxe: Zwarte Gouden Inspiratie

Zwart is nu eenmaal een kleur die nooit uit de mode raakt, in de badkamer gebruik je zwart voor muren, de basisvloer, meubelstukken en decoraties. In badkamers zijn de mogelijkheden om zwart te gebruiken eindeloos en kan op veel verschillende manieren worden gevarieerd en afgewisseld. Zwart kan never get boring als je je houdt aan een aantal handige tips

Lees ook:  Maak Jouw Badkamer Stralend Schoon Met Een Elektrische Kachel

Nooit meer de traditionele badkamer

Badkamer Luxe: Zwarte Gouden Inspiratie

Wanneer je eenmaal een zwart gouden badkamer hebt, kan je nooit meer terug naar de traditionele witte badkamer. Kleurenassociaties zorgen ervoor dat classic weer modern wordt. De laatste jaren zijn we een beetje vastgelopen in ons standpunt dat wit de standaardkleur is voor sanitair.

Samenvoegen van elementen

Badkamer Luxe: Zwarte Gouden Inspiratie

De schoonheid van zwart-gouden badkamers is dat het samenvoegen van elementen het zorgt voor een gevoel van tijdloze rust. Dit creëert de ultieme spa-ervaring in je eigen badkamer. Combineer de mat zwarte kranen met glanzende gouden accessoires of combineer in een gouden tegel met een ronde zwarte wastafel.

Vintage badkamers

Badkamer Luxe: Zwarte Gouden Inspiratie

Het zwarte en goud combineren met vintage-elementen creëren een unieke stijl in je badkamer. Gouden accessoires over het algemeen doen denken aan de jaren ’20 en ’30 en geven de badkamer een gevoel van klassieke elegantie. Dit zou ook een manier kunnen zijn om de eerste stap te zetten naar kleur in de inrichting van de badkamer.

Minimalisme

Badkamer Luxe: Zwarte Gouden Inspiratie

De minimalistische trend in interieurdesign voegt zich ook bij de badkamers. Geen wallen van kasten, maar juist enorm slanke ontwerpen in mat zwart en goud. Het simplistische design-effect van open ruimtes scheppen een slanke sfeer.

Hoe wij u kunnen helpen

Badkamer Luxe: Zwarte Gouden Inspiratie

Bij Badkamerwinkel kunt u alles vinden voor uw luxe zwart gouden badkamer. Hier worden kwaliteitsmerken aangeboden, met alles van kasten, spiegels, douchewanden tot toiletten en fonteinen. Elke dag worden de prijzen hier zeer scherp gehouden zodat de winkel kan bieden wat u nodig heeft.

Hoe houdt ik mijn nieuwe badkamer schoon?

Badkamer Luxe: Zwarte Gouden Inspiratie

De zwart-gouden badkamer is smaakvol maar vereist ook onderhoud. Voor de beste reiniging van de badkamer en tegels kan men bijvoorbeeld het beste de Reiniger sanitair gebruiken. Het onderhouden van de goudkleurige kranen kan gedaan worden met een zachte doek die uitgewrongen is in heet water.

Kan ik deze stijl ook in kleine badkamers gebruiken?

Badkamer Luxe: Zwarte Gouden Inspiratie

Ja, zelfs in kleine badkamers kan deze stijl worden gebruikt en is ook aanbevolen. De zwarte en gouden kleur in de badkamer zorgen voor rust en creëren een gevoel van luxe en elegantie. Als we het hebben over de beste kleuren voor het decoreren van kleinere kamers dan zijn donkere kleuren juist de betere keus. Donkere kleuren zorgen ervoor dat de ruimte groter lijkt.

Lees ook:  Prachtige Grijshouten Badkamer

Hoe combineer ik de zwarte en gouden elementen?

Badkamer Luxe: Zwarte Gouden Inspiratie

Om de zwarte en gouden elementen te combineren in de badkamer, kunt u proberen te zoeken naar goudkleurige accessoires die bij uw sfeer en laminaatkleur passen. Bijvoorbeeld kleine accessoires zoals handdoekrekken, zeepbakjes en kranen kunnen gemakkelijk worden uitgewisseld voor zwarte elementen zoals een zwarte waskom, een zwart kastje of een zwarte spiegel. Dit verandert meteen de uitstraling van uw badkamer.

FAQ

  • 1. Wat is de trend voor badkamers in 2021?
  • De zwart-gouden combinatie. Het is een trend die inmiddels razend populair is in Nederland en ook in andere Europese landen.

  • 2. Moet ik mijn hele badkamer in zwart en goud inrichten?
  • Nee, dat is niet nodig. Je kunt ook in kleine dingen beginnen. Kies bijvoorbeeld zwarte kranen of gouden accessoires om de sfeer van je badkamer te veranderen.

  • 3. Nu weet ik wat ik wil, maar welke ontwerper kan mij hierbij helpen?
  • Er zijn verschillende ontwerpers die voor u klaar staan, zoals Lefèvre Interiors, Patrick de Bont, Skandium en nog veel meer.

  • 4. Zijn de zwarte en gouden badkamers makkelijk schoon te houden?
  • Ja, met een beetje hulp van reiniger voor sanitair en een zachte doek kunnen zwarte badkamers net zo eenvoudig en netjes worden gehouden als witte badkamers.

  • 5. Kan ik de zwarte en gouden trend toepassen op mijn WC?
  • Absoluut, zelfs een klein en eenvoudig toilet kan worden omgetoverd in een luxe ruimte door zwarte vloeren of wanden te combineren met gouden accenten, zoals mat gouden kranen of spiegellijsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *